Erfaren Konsultchef

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren Konsultchef till vår bemanningsverksamhet i Stockholm.
Du kommer ha ett personalansvar över en del av våra konsulter ute hos kunderna och ha ett helhetsansvar med personaledning, schemaläggning, utvecklingssamtal, rehabsamtal och uppföljningar bl.a. Mycket kundkontaker förekommer i tjänsten och just detta är en framgångsfaktor för att få ett helhetsgrepp med kund och konsulter.
I tjänsten ingår också rekrytering samt att coacha och introducera dina nya konsulter. I denna tjänst finns också stora utvecklingsmöjligheter till rätt person vilket gör det extra spännande.


Din profil
Vi lägger stor kraft på det personliga, det är en del av vårt signum på Tranpenad.
- Du behöver ha ett eget driv att vilja lyckas i ditt arbetsliv.
- Du gillar att möta människor och vill få människor i din närhet att växa.
- Du är ansvarsfull och klarar av att leva under devisen frihet under ansvar.
- Du måste ha en administrativ förmåga och känsla för att prioitera.
-Du har god social förmåga.

Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Marknadsmässig lön och bra förmåner.

Ansökan
Ansök på vår hemsida www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Thomas Källberg


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

Publicerat 2018-05-18