LASTBILS chaufförer

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Just nu behöver vi chaufförer med C- och CE-behörighet samt YKB
Vana av att köra containerbilar, dvs lastväxlare och liftdumper.
Vana av att köra tankbil med släp, bränsle
Vana av distribution
Vi söker även chaufförer med C & CE kort, YKB och erforderlig ADR för en massa uppdrag. Välj allt mellan Kranbil, tankbil, sopbil, spolbil terminal och distribution i Göteborgsregionen. Först provanställning i 6 månader för att hitta rätt plats. Erfarenhet av distribution eller tankbil ger företräde men även . Vi behöver också paketbilsförare med B-kort för distributions körning.
Fungerande svenska, varierande eller fasta arbetstider efter schema. Rätt person övergår till åkeriet efter sex månader alltså rekrytering.
Har också sommarjobb för de som vill ha det.


Din profil
Med glimten i ögat och stort service hjärta försätter man berg och inget är omöjligt! Erfarenhet krävs för att underlätta för dig själv och ett kreativt tänkande med problemlösning underlättar vardagen.

Arbetstider och övriga villkor
Beror på uppdrag, allt från enbart dagtid till komplexa scheman med 11,5h dagar med ledigheter mitt i veckan, jour osv. alla typer finns.
Lön enligt avtal och uppåt


Ansökan
Till
Michael Sager
michael.sager@tranpenad.se
0735117275


Kontaktperson(er)
Michael Sager, 0735-117275
michael.sager@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-04-10