Lastbilschaufför C/E

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Just nu behöver vi chaufförer med C- och CE-behörighet samt YKB
Vana av att köra tankbil med släp, bränsle
Vana av att köra containerbilar, dvs lastväxlare och liftdumper.
Vana av distribution
Vi söker även chaufförer med C & CE kort, YKB och erforderlig ADR för en massa uppdrag. Välj allt mellan Kranbil, tankbil, sopbil, spolbil terminal och distribution i Göteborgsregionen. Först provanställning i 6 månader för att hitta rätt plats. Erfarenhet av distribution eller tankbil ger företräde men även Spolbilserfarenhet är välkommet. Vi behöver också paketbilsförare med B-kort för distributions körning

Din profil
Service inriktad med engagemang och trygg i dig själv, en problemlösare och fixare med kundskap

Arbetstider och övriga villkor
Dag, Kväll, Natt. den somm jabar hela juni till och med augusti erhålls en bonus på 20 000

Ansökan
Omgående


Kontaktperson(er)
Michael Sager, 0735-117275
michael.sager@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-05-08