Nc operatörer till GKN Aerospace i Trollhättan sökes

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Tranpenad Bemanning söker skickliga NC-operatörer till GKN Aerospace i Trollhättan.
GKN är ett modernt internationellt företag som utvecklar och tillverkar avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Företaget arbetar även med motorunderhåll.

Är du intresserad av flyg och rymd, nya teknologier, spännande produkter och intressanta material? Då är GKN garanterat något för dig!


Din profil
Din kompetens:
Grundkompetens som krävs inom flygindustrin är verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 4-5 års yrkeserfarenhet från verkstadsarbete.
Flermaskinskörning är givet och att vi ständigt jobbar för att hjälpa varandra en förutsättning. Detta ser vi som en grundpelare för att få allt att fungerar och att vi trivs och har kul tillsammans.
Du skall behärska ritningsläsning, mätteknik och ha bra datavana
Det är meriterande om du har erfarenhet av Siemens 840 D som styrsystem.


Arbetstider och övriga villkor
Arbetet är förlagt till skiftarbete. Anställningen är till en början via Tranpenad och med mycket goda chanser till att bli anställd hos GKN i framtiden.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
Heltid och lön enligt avtal.


Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker via vår hemsida, www.tranpenad.se. Ansökningar via mail undanbedes.
Har du ytterligare frågor eller vill skicka in ditt cv kontaktar du Daniel Nilsson på:
0704-801011, daniel.nilsson@tranpenad.seKontaktperson(er)
Daniel Nilsson, 070-4801011
daniel.nilsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2018-05-17