Det här är Tranpenad Bemanning

Vi erbjuder bemanningslösningar inom lager, logistik och industri. Och vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra.

Sedan starten 1999 är vi ett av branschens snabbast växande företag och siktar på att bli ledande på våra områden i Sverige. För att lyckas jobbar vi utifrån tre principer:

Motiverade människor är lönsamma
Med fast lön, bra anställningsvillkor och rätt utbildning skapar vi en arbetsplats där människor känner att de är värdefulla. Och genom att vara en schysst arbetsgivare lyckas vi rekrytera och behålla motiverade och yrkesskickliga människor som kan gå in och göra det du förväntar dig. Plus lite till.

Vi jobbar långsiktigt
Varje företag har sin egen kultur och sina egna utmaningar. Därför lägger vi extra tid på att sätta oss in i hur din bransch och verksamhet fungerar. På så vis kan vi planera bättre utifrån era behov och alltid bemanna med rätt person på rätt plats.

Vi är en del av det lokala samhället
Som bemanningsföretag fungerar vi ofta som en länk mellan företag och det lokala samhället. För många ungdomar kan Tranpenad till exempel vara första arbetsplatsen. Och för människor utan arbete kan vi vara en ny väg in på arbetsmarknaden. Det är en roll vi har respekt för och försöker därför också betala tillbaka genom att sponsra lokal ungdomsverksamhet, idrott och ideella organisationer. I det långa loppet tjänar vi alla på det.

Förutom det har vi några löften till dig som kund.

Vi är lätta att jobba med
Väljer du att samarbeta med Tranpenad Bemanning så får du en och samma kontaktperson. Korta kontaktvägar innebär snabb och enkel service. Dessutom sätter vi en ära i att ha hög tillgänglighet.

Vi är tydliga
Vi säger vad vi tycker och tänker och förväntar oss att bli bemötta på samma sätt. Om vi har olika syn på saker och ting är det bara att sätta sig ner och prata igenom situationen. Av erfarenhet vet vi att det är ett förhållningssätt som de flesta uppskattar och som skapar goda relationer.

Vi tar ansvar
Vi följer lagar och etiska regler i vår bransch. Vi ansvarar för utbildning, lön, sociala avgifter samt ersättning vid eventuell sjukfrånvaro för vår personal.

Låter det här intressant? Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

av Bemanning