Affärsdriven inköpschef till Amiga

Om oss
Amiga AB är ett familjeägt bolag som drivs med engagemang och passion. Bolaget grundades år -2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffs och konsumentfackhandeln
Verksamheten är belägen i Vara där vi utöver huvudkontor och lager även har vår tillverkning och montering.
Marknaden står framför allt att finna i Sverige och våra nordiska grannländer Norge och Finland, som vi täcker in med egen säljkår och/eller med hjälp av agenter.
Vår ambition är att vara marknadsledande genom att ständigt jobba med produktutveckling och kundanpassad montering – detta till rätt pris, med hög kvalitet och snabba leveranser.
Vi växer gärna, men tillväxten ska vara sund och kundnyttan hela tiden stå i fokus.

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Om tjänsten
Amiga i Vara är nu i en spännande utvecklingsfas och söker dig med drivkraft, affärssinne och goda ledaregenskaper till sin inköpsavdelning.
Tjänsten ställer höga krav på Din sociala och kommunikativa förmåga kombinerat med en strukturerad läggning. Du kommer att få en nyckelroll i att underhålla och stärka relationer med nya och befintliga leverantörer.
Dina ansvarsområden omfattar avtals- och prisförhandlingar, operativt inköp, bidra med utveckling av övergripande strategi inom bolaget, supportera verksamheten med att utveckla och styra en leverantörsbas mot högt uppsatta mål för leverans-, service-, kvalitets- och kostnadsnivå. Optimera lagernivåer med hänsyn till tillgänglighet och totalkostnad.


Din profil
Du har vanan av att driva ett affärsorienterat och operativt inköpsarbete. Erfarenhet från El-branschen är naturligtvis en stor merit.
Vi ser gärna att Du har någon form av relevant högskoleutbildning eller skaffat motsvarande kompetens genom Dina tidigare arbeten. Vi vill att du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska (verbalt och skriftligt), kan du tyska är det meriterande.
Vi värderar egenskaper som affärsmässighet, driv, prestigelöshet och ledarförmåga. Vi tror att du äger en kreativitet och har en hög nivå av social kompetens.


Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Dagtid
Resor i tjänsten kan förekomma
Marknadsmässig lön


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Tranpenad. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Hermansson, tfn 0768-81 88 73. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Ansökan till tjänsten sker via Tranpenads hemsida, http://www.tranpenad.seKontaktperson(er)
Andreas Hermansson, 0768818873
andreas.hermansson@tranpenad.se

Daniel Lennartsson, 0768-674580
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Vara

Publicerat 2018-06-13