Servicemontör till välkänt företag

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en eller ev. flera personer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet.
Som servicemontör kommer du dagligen leverera och montera möbler till företagets slutkunder som förväntansfullt ser fram emot din ankomst.
Väl på plats är du ett naturligt inslag hos kunden, som känner trygghet med det du gör och även får information om vad ditt företag i övrigt kan erbjuda.
Vi förväntar oss av dig att du har alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!
När du inte levererar och monterar möbler arbetar du med paketering, påfyllning och returhantering.


Din profil
Vi söker dig som vill ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning.
Kunden är väldigt viktig för dig och det är naturligt att ta en pratstund med kunden och lyssna till önskemål när du är på plats, samtidigt som du är effektiv och gör ett gediget arbete.
Du är en av företagets nyckelpersoner som vårdar relationen med kunderna samtidigt som du fokuserar på de arbetsuppgifter som krävs.
Gillar du service och kundmöten? Är du driftig och samtidigt en lagspelare?
Då är det här en tjänst för dig!
Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat!

Arbetstider och övriga villkor
Heltid.


Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila till Jennie.Karlsson@tranpenad.se
Frågor kring tjänsten besvaras av Jennie Karlsson, Tranpenad Bemanning på 073-3896200.
Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson(er)
Jennie Karlsson, 0733896200
jennie.karlsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Jönköping

Publicerat 2018-03-08