Spolbilsoperatör

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en Spolbilsoperatör för jobb i Göteborgsområdet. Du kommer till ett marknadsledande företag här i Göteborg.
Kunden är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Dem hjälper företag och privatpersoner med allt från slamsugning och högtrycksspolning till torrsugning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall.


Din profil
Vi söker dig som är teknisk intresserad, händig och en problemlösare. Du kommer jobba ute hos kund och därför kommer service och trevligt bemötande vara en viktig del.
Du måste ha C-kort, YKB och ADR, Säkerhet på väg är också meriterande.

Arbetstider och övriga villkor
Dagtid 7-16
Övertid och helgjobb kan förekomma.
Lön enligt kollektivavtal


Ansökan
Sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Niclas Sagebring
niclas.sagebring@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2018-12-12