Tranpenad Konsulting - din personalpartner

Tranpenad Konsulting erbjuder rekrytering och uthyrning av personal inom kontor, ekonomi, sälj och marknad. Sedan starten har vårt mål alltid varit att hjälpa både kunder och människor att växa. Det gör vi genom att vara ett företag som behärskar alla delar inom personalområdet, från rekrytering till personaluthyrning. Vi är ett auktoriserat bemannings -och rekryteringsföretag.

När ditt personalbehov förändras är Tranpenad Konsulting en stabil partner som kan hjälpa dig med allt från exekutiva rekryteringar till tillfälliga bemanningar. För att lyckas i vårt arbete följer vi några principer:

Personligt och långsiktigt engagemang
Som kund hos oss har du alltid en kontaktperson som tar ansvar för uppdraget från start till mål och uppföljning. Vi vet också att varje företag och arbetsplats är unik och lägger därför mycket tid på att förstå er organisation och verksamhet. För oss är varje uppdrag ett samarbete på lång sikt.

Kvalitet och kundanpassning
Vi gör en noggrann analys av era personalbehov för att verkligen hitta rätt kompetens och person för uppdraget. Vi coachar konsulter och ny personal så att de snabbt kan sätta sig in i och utföra jobbet.

Professionellt arbete och bemötande
En självklarhet och därför lätt att glömma. På Tranpenad Konsulting jobbar vi aktivt för att skapa en professionell, öppen och vänlig kultur. Något som uppskattas både av vår personal och våra kunder.

Tranpenad Konsulting är en lokal aktör och därmed en del av det lokala samhället. Det innebär att vi deltar aktivt i flera av Västsveriges affärsnätverk för att stärka våra kontakter och vårt erbjudande. Men också att vi aktivt sponsrar lokal idrott och lokala ideella organisationer.

Låter det här intressant? Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

av Konsulting