Vi hjälper dig med hela processen för rekrytering.

Rekrytering kan ofta vara en snårig och långdragen process. Därför arbetar vi metodiskt med professionellt utvecklade verktyg för behovsanalys, sökning och tester. Det ger ett snabbare och mer pricksäkert resultat.

Noggrann behovsanalys
God rekrytering handlar om att matcha arbetsplats och behov med rätt person. Därför startar vi alltid med att besöka ert kontor för att få en djupare förståelse för er organisation och en tydlig bild av vilken sorts person ni söker.

Egna kontaktnät och sökmetoder
För att hitta och handplocka personer för tjänsten tar vi hjälp av våra breda kontaktnät. Ofta hittar vi lämpliga kandidater redan innan platsannonsen publiceras. Men det betyder inte att vi har något emot annonser. Tvärtom. En annons skapar uppmärksamhet utanför våra upparbetade kanaler, visar att ert företag växer och ökar intresset för tjänsten. Vår aktiva sökmetod, search, ingår dessutom alltid när ni anlitar oss för ett rekryteringsuppdrag.

Vi väljer ut - ni fattar beslut
Vi träffar dagligen personer i möten och kan med vår erfarenhet och kompetens hittar vi ett antal personer som har rätt attityd och personlighet för att passa ert företag. Efter intervjuer, tester och referenser kan vi sedan presentera ett antal intressanta kandidater. Sedan behöver ni bara bestämma er för vilka ni vill träffa och ta beslut om vem ni vill anställa.

Nöjdhetsgaranti

I genomsnitt tar det två månader att utvärdera hur en ny person fungerar på sin arbetsplats. Vi vet samtidigt och respekterar att ni som arbetsgivare ger varje anställd en ärlig chans. Därför ger vi garanti på våra rekryteringar. Och vill ni avsluta en provanställning gör vi om rekryteringen kostnadsfritt.

Bred erfarenhet

Vi rekryterar personal till i stort sett alla tjänster och nivåer i näringslivet. Vi har dessutom extra erfarenhet av försäljning och marknad, administration, reception, kundtjänst, produktion, inköp, logistik och distribution.HR, chefs- och specialistfunktioner.

Vill ni veta mer om hur Tranpenad Konsulting kan hjälpa er rekrytera?Kontakta oss direkt.

av Konsulting